• Tuesday ، 28 February 2017
  • سه شنبه ، 10 اسفند 1395

مدارک لازم ویزای شینگن

مبدا تور
تهران
مقصد تور
رم
تورهای ویژه
خدمات تور مدراک لازم جهت اخذ ویزای شینگن:

1 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضای مسافر

2 سه قطعه عکس رنگی 3*4 ، زمینه سفید، تمام رخ، مربوط به سال جاری

3 اصل شناسنامه به همراه 2 سری کپی

4 اصل سند مالکیت به همراه 2 سری کپی

5 پرینت 3 ماه حساب بانکی به اضافه گواهی ترجمه انگلیسی با مهر بانک متقاضی با مانده حساب حداقل 30.000.000 تومان

6 گواهی اشتغال - ترجمه آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی - گواهی اشتغال به کار بخش خصوصی - ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت به زبان انگلیسی برای صاحبان شرکت - ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی - ترجمه گواهی تحصیلی و دانشگاهی و کارت دانشویی یا کارت عضویت هیئت علمی

7 اصل گذرنامه های قبلی به همراه دو سری کپی از ویزاهای اروپا - آمریکا - استرالیا

8 ضمانت بازگشت از سفر مبلغ 50.000.000 تومان بابت هر نفر بزرگسال و کودک می باشد
نکات مهم --
مدارک لازم مدراک لازم جهت اخذ ویزای شینگن:

1 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضای مسافر

2 سه قطعه عکس رنگی 3*4 ، زمینه سفید، تمام رخ، مربوط به سال جاری

3 اصل شناسنامه به همراه 2 سری کپی

4 اصل سند مالکیت به همراه 2 سری کپی

5 پرینت 3 ماه حساب بانکی به اضافه گواهی ترجمه انگلیسی با مهر بانک متقاضی با مانده حساب حداقل 30.000.000 تومان

6 گواهی اشتغال - ترجمه آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی - گواهی اشتغال به کار بخش خصوصی - ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت به زبان انگلیسی برای صاحبان شرکت - ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی - ترجمه گواهی تحصیلی و دانشگاهی و کارت دانشویی یا کارت عضویت هیئت علمی

7 اصل گذرنامه های قبلی به همراه دو سری کپی از ویزاهای اروپا - آمریکا - استرالیا

8 ضمانت بازگشت از سفر مبلغ 50.000.000 تومان بابت هر نفر بزرگسال و کودک می باشد
توضیحات مدراک لازم جهت اخذ ویزای شینگن:

1 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار با امضای مسافر

2 سه قطعه عکس رنگی 3*4 ، زمینه سفید، تمام رخ، مربوط به سال جاری

3 اصل شناسنامه به همراه 2 سری کپی

4 اصل سند مالکیت به همراه 2 سری کپی

5 پرینت 3 ماه حساب بانکی به اضافه گواهی ترجمه انگلیسی با مهر بانک متقاضی با مانده حساب حداقل 30.000.000 تومان

6 گواهی اشتغال - ترجمه آخرین حکم کارگزینی برای کارمندان دولتی - گواهی اشتغال به کار بخش خصوصی - ترجمه روزنامه رسمی و رزومه شرکت به زبان انگلیسی برای صاحبان شرکت - ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی - ترجمه گواهی تحصیلی و دانشگاهی و کارت دانشویی یا کارت عضویت هیئت علمی

7 اصل گذرنامه های قبلی به همراه دو سری کپی از ویزاهای اروپا - آمریکا - استرالیا

8 ضمانت بازگشت از سفر مبلغ 50.000.000 تومان بابت هر نفر بزرگسال و کودک می باشد
آدرس چهار راه پاسداران ابتدای خیابان دولت جنب بانک رفاه پلاک 47 واحد 5
شماره تماس 021-22988345
کانتر مرتبط با تور